Type 5700

Een ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom, bevinden zich aan de achterzijde.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw wasmachine-aansluiting.

Type 6900U

Een ruime entree/hal geeft toegang tot de badkamer en de L-vormige woonkamer/keuken. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken is gesitueerd in het midden van de woning. Zowel vanuit de woonkamer als de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. Op de eerste verdieping heeft u twee ruime slaapkamers. Op de overloop bevindt zich de techniekkast.